Festivalul Feeric Fashion Days 2015 de la Sibiu

Scris de

YvetteHassEditia din acest an a festivalului Feeric Fashion Days a reunit la Sibiu designeri, jurnalisti, bloggeri si pasionati de moda, care au asistat la prezentari ale celor mai recente colectii romanesti si straine. Desfasurat in perioada 4-12 iulie, festivalul a debutat cu doua zile de show-uri la Alba Iulia. Din 7 iulie, Sibiul a devenit punctul cel mai fierbinte al modei de pe harta Romaniei.

Festivalul s-a dezvoltat de-a lungul celor opt editii sustinute anual in Sibiu si a ajuns cunoscut drept cea mai importanta Saptamana a Modei din Europa de Est. Din ce in ce mai multi designeri straini si-au exprimat interesul pentru a participa, iar editia din acest an a fost o dovada a unei performante notabile. Colectiile spectaculoase au fost puse in valoare de locatiile alese, precum si de muzica din fundal.

MUZACollection

Cunoscut pentru prezentarile sustinute in locuri neconventionale din Sibiu si imprejurimi, printre podiumurile neobisnuite s-au numarat anul acesta pista aeroportului, Depoul CFR, Fabrica Boromir sau Palatul Brukhental Avrig. Gala care a incheiat editia Feeric Fashion Days 2015 s-a desfasurat, conform traditiei, in Piata Mica din Sibiu, pe un podium suspendat, paralel cu Podul Minciunilor. Gazda ultimei seri a fost Catrinel Menghia, venita in Romania pentru a-si lansa cea mai noua linie de genti sub brandul italian Catherinelle.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.