Dumar Construct: Romania trebuie sa se alinieze normelor europene si in ceea ce priveste infrastructura de canalizare

Scris de

Dumar Construct1

Romania trebuie sa se alinieze la normele europene si in ceea ce priveste infrastructura de canalizare, a declarat  Mihai Ursuleasa, managerul Dumar Construct.

El sustine ca un sistem de canalizare trebuie construit pe cateva principii de baza, aplicabile in orice domeniu. Intre acestea grija fata de mediu si locuitori ocupa un loc important. Aceasta se traduce prin necesitatea ca noile sisteme implementate sa identifice provocarile viitoare si sa se adapteze la ele. „Vorbim despre dezvoltarea durabila in conditiile schimabarii climei, a modificarilor in randul populatiei si a urbanizarii” a afirmat Ursuleasa.

 

Proiectele de infrastructura rutiera sunt in general asociate cu cresterea mobilitatii. Cu toate acestea, luarea unor masuri de siguranta la momentul definitivarii proiectelor si facilitarea implementarii lor pot genera castiguri importante pentru siguranta participantilor la trafic. Astfel, Dumar Construct isi indreapta toate eforturile pentru siguranta populatiei.

 

In urmatorii ani Dumar Construct isi propune sa continue actiunile de inovare in ceea ce priveste materialele utilizate si se asteapta la o crestere importanta in ceea ce priveste modernizarea Romaniei prin infrastructura rutiera, a retelelor de apa si canalizare.

Investitie intr-o fabrica de tuburi de beton

Ca urmare a cererilor venite din partea clientilor nostri, incepand cu anul 2010 compania Dumar Construct a demarat o investitie care a avut ca rezultat una dintre cele mai mari fabrici pentru producerea industriala a elementelor de camin de canalizare si a tuburilor din beton din sudul Romaniei. Ca urmare a acestei investitii Dumar Construct a devenit unul din cel mai mare furnizor de elemente de canalizare pentru lucrarile din sudul Romaniei. Prefabricatele din beton destinate structurilor de rezistenta reprezinta o ramura foarte bine dezvoltata in cadrul companiei noastre. Dumar Construct se poate mandri cu realizarea prefabricatelor structurale componente a mai multor supermarket-uri Penny Market sau Lidl, scoala de sport a Liceului C.A. Rosseti precum si grinzile de taluz ale Stadionului National Lia Manoliu.” a continuat Mihai Ursuleasa.

Eforturile companiei se indreapta tot mai mult catre tehnologizarea proceselor si adaptarea acestora la cerintele europene.

 

Compania a implinit 20 de ani

Dumar Construct, una din principalele companii ce activeaza pe piata prefabricatelor din beton destinate domeniilor de infrastructura rutiera, constructii civile si elemente structurale, sarbatoreste 20 de ani de la infiintarea companiei.

In cei 20 de ani de cand Dumar Construct activeaza pe piata romaneasca am invatat ca serviciile si produsele de calitate sunt cele care ofera incredere cumparatorilor si ii fac sa revina ori de cate ori au nevoie” a mai afirmat Mihai Ursuleasa, managerul Dumar Construct.

 

Sursa: Dumar Construct
Sursa foto: Dumar Construct

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.