Germania, din nou cu simptome de agina

Scris de

In timp ce Szarka Angie concepe noi constitutii, votate gata la Paris pentru fostele tari suverane din Europa, teritoriul franco-german, unul pe care domnia sa isi duce traiul linistit, este lovit din nou de probleme cardiace.

La astea ma pricep de minune.  Inca pe vremea studentiei in Goeteborg, am invatat ca angina prezinta un risc considerabil. Din cauza faptului ca obisnuieste sa se sfarseasca de obicei cu un infarct. Iata o stire aparuta si plina de dureri de cord. Preluata ca de obicei si de tabloidul Capital.

Este o stire care ar trebui sa-i puna serios pe ganduri pe franco-germani. Nu de alta, dar ar putea face chiar ei in pantaloni de durere, in timp ce fac pe “doftorii” cu cei la care au inceput mai nou sa le faca si constitutii. In rest, faptul ca perechea Merkel- Sarkozy se intalneste, mai nou in fiecare a doua zi, nu poate fi o stire decat pentru cei care numara eventual intalnirile de la nivel inalt, ocupandu-se in acelasi timp si de matematica cheltuielilor. Cheltuieli care vor fi scoase tot din buzunarul contribuabilului.

Cei ce se amagesc cu reusita constitutiilor made in France, facute la fabrica din Paris pentru toata Europa, nu au decat sa faca acest lucru. Eu unul sufar de greata de fiecare data cand aud ceva despre balarul bicefal si eurocrati.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.