Inca un butoi de tuica pentru alcoolistii Anglia si Europa

Scris de

Este asadar ordinatia medicilor de tip Isarescu, a unora care au ce au cu ficatul bolnavului. Exista doar o problema! Tuica nu trateaza ficatul ca mai apoi bolnavul sa moara de inima asa cum ne explica domnul guvernator, ci merge direct la organ exterminandu-l. Ca sa fie siguri de victorie, se va da o lupta dupa cate se pare, mai marii europeni au imprumutat pusca din pantalonii lui Mugur.

Vor lupta cu ea in mana o lupta greco-italiana-portughezo-spanilola impotriva bolii pe care au implantat-o chiar ei in ficatul pe care vor sa-l salveze. Atunci cand il convingeau la un pahar de vorbe pe omul sanatos din taverna greceasca ca oamenii ce vorbesc de necesitatea consumului a de 3 litri de apa pe zi, vroiau sa spuna de fapt alcool destilat, 100% daca este posibil, infestat neaparat cu hepatita C.

Omul zurliu si el i-a ascultat cu sufletul la gura lungindu-si urechile ca magarul ca sa nu scape nimic din sfaturile unor specialisti atat de elevati. In hotie. Dar iata-l acum ca are ficatul facut praf si pulbere. Boala pe care au infestat-o ”salvatorii” pare sa nu mai vrea sa plece de la sine. De aici si strigatul ”la arme tovarsi”, un strigat de lupta care umple acum ca un tunet amenintator vazduhurile europene.

Toti luptatorii au primit ordin sa-si scoata tunurile imprumutate din Romania la bataie. Pe campul de lupta si-au dat insa seama ca Mugurel nu le-a putut trimite altceva decat niste crengi uscate, puse cu grija si cu multa maiestrie intr-un butoi de tuica. La nevoie omul ia insa in mane ce are. Si ca o consecinta: Banca centrala din Anglia va incepe un nou QE. In acelasi timp Trichet$Comp vor mai cumpara si ei niste bonduri cu valoare de rahat. Asta ca sa aiba cu ce impodobi de Craciun crengile primite de la Isarescu.

Eu va doresc la toti sarbatori fericite deja de pe acum. Cu ingerasi de tip Trichet, Bernanke si suita vom avea cu totii un Craciun ca in povesti. Despre daruri ne va canta trupa Boboc si economistii, cu alesul Domnului, Moise, la percutii si valute. Pontanescu la bas si Felix ca agent de securiatate, asta ca nu cumva sa sara vreun admirator la gatul formatiei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Google Images

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.