Niste Boci spanioli

Scris de

Joaquin AlmuniaDomnul Joaquin Almunia minte de ingheata apele. Din cufarul de minciuni pe care domnia sa l-a carat la conferinta de presa eu am scos doar una care mi se pare strigatoare la cer:

”The Commission’s work has reduced the amount of taxpayers’ money that has gone to financial institutions and has addressed the moral-hazard issue.”

Restul miciunilor le gasesti aici in cazul in care te intereseaza.

Citind afirmatiile gretoase ale oficialului spaniol mi-am adus aminte de o dezbatere care a avut loc la o televiziune din Marea Britanie. Tara in care politetea este un lucru de la sine inteles si pe care cetatenii britanici pun foarte mult accent.

Cu toate acestea Peter Oborne l-a numit idiot de mai multe ori pe invitatul care reprezenta UE, tot un spaniol. A repetat acest cuvant de atatea ori pana cand UE-istul s-a ridicat si a parasit studioul. Dojenit de moderator jurnalistul a raspuns: Un om care ne insulta crezandu-ne pe toti idioti nu poate fi altceva decat un idiot. (Pentru cei care eventual nu inteleg conversatia)

Subscriu intocmai si eu la afirmatia pe care a facut-o Peter, trebuind ca o consecinta sa-l fac fara a ezita o clipa idiot nesimtit si pe domnul Almunia . La fel de nesimtit ca romanii gen Boc, Isarescu, Popa & Comp.

“Avem un sistem bancar solid, ai carui indicatori de capitalizare se situau la 14,2% la jumatatea acestui an in termeni RAS, cu un indicator de adecvare a fondurilor proprii de 13,6%”, a spus Popa.

Minciunile nerusinate ale acestor oameni ar trebui sa provoace greata pana si unuia care suge linistit un mentosan. Cu toate acestea, multi romani ii mai asculta cu urechile ciulite. Probabil pentru ca minciuna si furtul sunt deja lucruri pe care multi romani le considera normale.

Sursa: Renne
Sursa foto: Google Images

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.