Lista pentru Mos Craciun, ca un servetel folosit si cu multe mazgalituri

Scris de

Copilul din mine isi doreste ca la acest sfarsit de an sa primeasca ceva deosebit, ceva ce n-a primit in viata lui in aceasta perioada. Deja mi-am facut lista si sunt foarte emotionat sa vad daca voi primi acel lucru sau nu. Sfios, m-am mai uitat inca o data pe lista. Imi pusesem acolo mai toate produsele alimentare pe care le vreau mai ieftine, in asa fel incat sa ma ajung cu salariul. Anul acesta lista a fost mai scurta, asa cam cu 25%. Pentru ca a trebuit sa ma restrang la buzunar, “cadourile” le-am vrut cu 10% mai ieftine. Sunt doar un copil, care-si vrea jucariile esentiale in viata mai ieftine. Problema este ca in Romania, de la an la an, Mos Craciun scoate din sac jucariile mele tot mai scumpe, in cutii mai mici si tot mai prost lucrate.

“Parintilor” mei nu le mai pot cere bani in plus, pentru ca nici ei ori nu mai au ori nu mai vor sa-mi dea. Problema este ca si ei s-au inrait si profita tot mai mult. Acum, nemaiavand unde sa merg, primesc tot mai multe sarcini de indeplinit prin casa. In unele luni chiar “uita” sa-mi dea banutii la timp, dar ii iert, pentru ca sunt parintii mei si n-o sa uit niciodata primul cadou pe care mi l-au dat. Era o carte, una care m-a ajutat in viata. Avea un titlu foarte frumos: “Carte de munca”.

Revenind la Mos Craciun, daca ma gandesc bine, cred ca am gresit cerandu-i cu mintea mea de copil sa-mi aduca niste produse traditionale de sarbatori. Nu de alta dar anul trecut m-a mintit ca-mi aduce piersici din Romania si mi-a adus niste “mingi de tenis” fara gust. I-am cerut un pui autohtonm, stiti, din acela care tot vroia sa zboare si mi-a adus unul bulgaresc, spunand ca ala e mai ieftin.

Ma tem ca si in acest an eu si alti copii ca si mine, de aici din subsolul blocului UE-27, primim ce mai ramane de pe la etejele superioare. Dupa cum este datina, Mos Craciun intra pe cos si lasa cadourile mai intai la etajele de sus si apoi ce mai ramane ne da noua. Desi suntem copii maricei, Mos Craciun si ceilalti din bloc tot ca pe niste sugari ne trateaza. Dar o sa trecem si sarbatorile astea facand niste schimburi de jucarii cu bulgarii.

Sursa: Renne
Sursa foto: Pennlive.com

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. florin says:

    nintendo Ds

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.