Mercedes a creat masina aproape invizibila

Scris de

In incercarea de a promova noua sa tehnologie F-Cell cu emisii zero, Mercedes a venit cu o gaselnita interesanta pentru realizarea de masini “invizibile”, numai buna pentru a fi replicata de agentiile de securitate de contractorii din industria de aparare.

Promo-ul realizat de nemti arata ca partea stanga a masinii e acoperita de o serie de LED-uri multicolore care arata in timp real ceea ce inregistreaza pe partea dreapta o camera Canon 5D MkII.
Deocamdata rezolutia LED-urilor e slaba iar maximul de efect apare doar de la o distanta potrivita. Sau atunci cand ai masina parcata intr-o salbaticie crunta si pur si simplu iti apare in fata ca navele romulane atunci cand ies din invizibilitate.
Nu e greu de imaginat ca niste camere performante pot fi instalate pe ambele parti ale masinii, in oglinzi de exemplu, iar vehicolul sa fie intru totul acoperit de LED-uri.

Tehnologia e in fapt studiata de BAE Systems pentru a realiza “tancuri invizibile”.

Asteptam modelul cu Retina Display…

Sursa: SlashGear
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.