Morgan aduce un roadster electric la Salonul de la Geneva

Scris de

Constructorul britanic Morgan va aduce la Salonul de la Geneva un roaster electric, aducand forta bruta si designul retro in lumea viitorului.

Detaliile nu sunt multe, insa deja se stie ca Morgan planuieste introducerea noii cutii manuale de viteze Plus E, o caracteristica aproape de neconceput la masinile electrice. De regula, din cauza motoarelor care sunt capabile sa genereze cuplu puternic, vehiculele “pe electroni” au o singura viteza. Adaugarea uneia manuale ar trebui sa permita o acceleratie si mai puternica la niveluri joase de cuplu si o viteza de top si mai mare. Asa ca pazea!
De asemenea, motorul BMW pe benzina de 4,8 litri va fi inlocuit cu unul de 70 kW produs de Zytek. Bolidul va avea tractiune pe spate.

In mod tipic vom vedea si sasiurile de aluminiu introduse in 2009. Fiecare masina Morgan este construita manual. Constructorul britanic realizeaza in jur de 1.000 de automobile anual.

Pentru cine nu cunoaste designul Morgan, sa se indrepte organizat catre Wikipedia acum!

Sursa: TG Daily
Sursa foto: Super Green Car

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.