Opel Astra si Porsche Panamera, premiante la Volanul de Aur 2009

Scris de

Astra awarded by AutobildUltimul model Opel Astra a castigat miercuri la Berlin premiul Volanul de Aur, pentru clasa compacta. La clasa de lux castigatorul este Porsche Panamera. Trofeul este acordat de revistele Auto Bild ale Grupului Axel Springer. In cadrul competitiei din acest an au votat cititori din 26 de tari europene, reprezentand in total peste 40 de milioane de persoane.

Astra a obtinut calificative maxime la categoriile: motorizare, consum de energie, sasiu, franare, directie si sisteme de asistare a soferului relevante din punct de vedere al sigurantei. Pilotii de sporturi cu motor si expertii tehnici au clasat modelul Astra pe locul intai. Pilotii de curse au acordat modelului Astra sapte puncte din opt posibile. Expertii tehnici au acordat autovehiculului compact cinci puncte din opt posibile. „Astra merge pe urmele modelului Opel Insignia, devenind de asemenea un autovehicul castigator.Panamera

Suntem extrem de incantati de primirea acestui premiu chiar inainte ca cea de-a zecea generatie de autovehicule compacte sa isi faca aparitia in saloanele auto”, a declarat Carl-Peter Forster, Presedintele Consiliului de Supraveghere al Adam Opel GmbH.

Opel a castigat premiul Volanul de Aur de 12 ori in cei 33 de ani in care a avut loc competitia. Modelul Opel Zafira a fost ultimul castigator, in anul 2005.

Sursa: Renne.ro

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.