Boxster Spyder, cel mai usor model din gama Porsche

Scris de

Spyder - Sursa foto: Porsche RomaniaPorsche a anuntat luni ca va lansa in decembrie, cu ocazia salonului auto de la Los Angeles, o noua versiune a seriei Boxster. Este vorba de Boxster Spyder, cel mai usor model din gama Porsche, cu o greutate de 1.275 de kilograme.

Spyder va fi disponibil in showroom-uri din februarie 2010. El se va alatura cunoscutelor Boxster si Boxster S. Automobilul poate fi deja comandat in Romania iar pretul de pornire este de 57.451 euro, cu TVA inclus.

Noul Boxster este echipat cu un motor cu sase cilindri, de 3,4 litri, cu injectie directa, montat central in fata puntii spate. Acesta dezvoltt o putere maxima de 320 CP. Noul model Porsche accelereaza pana la 100 km/h in 4,8 secunde. Dotarea optionala PDK asigura un consum de combustibil de 9,3 litri la 100 de kilometri, nivel foarte scazut pentru un asemenea bolid. In varianta decapotabila, viteza maximă pe care Spyder o poate atinge este de 267 km/h.

Sursa: Renne.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.