Toyota creeaza smartphone-ul pe patru roti

Scris de

Smartphone carCei de la Toyota par sa nu se mai opreasca din lansat idei: astfel a luat nastere Fun-Vii, masina-touchscreen (sau touchscreen-ul masina) sau “smartphone-ul pe patru roti”.

Se pare ca japonezii nu se lasa, intrucat abia daca au trecut doua saptamani de cand Suzuki a prezentat mica masina Q si iata ca inca o companie nipona a aparut cu ceva nou.

Cum a gandit Toyota lucrurile? Ei bine.. oamenilor le plac masinile, asta stim deja. Si mai nou, oamenilor le plac smartphone-urile. Asa ca, de ce sa nu le combinam pe cele doua intr-unul singur? Fun-Vii are toate suprafetele exterioare (si cele interioare, ca tot veni vorba) acoperite cu ecrane touch-sensitive, ce pot afisa diferite culori, modele, fotografii si chiar un Facebook friend feed mai futuristic.

Desigur, detaliile sunt inca in varianta de schita dar, la urma urmelor, lucrurile au stat la fel in cazul celor mai bune concepte in materie auto. Cu alte cuvinte, se concentreaza pe chestiile care te fac sa intorci capul pe strada si abia mai apoi trec la partile plictisitoare (adica, de exemplu, cum sa faca masina sa mearga).

Si uite asa, vom avea o masina pe care sa o putem modifica in functie de starea noastra spirituala, de cum avem chef, de cum vrea sotia si asa mai departe. Toyota se jura ca soferii vor putea afisa toate nebuniile pe ecranele touch, exact cum vor dori ei.

Pasionatii de masini si smartphone-uri vor fi incantati: banii nu vor mai fi aruncati pe vopsit, desene si asa mai departe. Ramane de vazut pana unde vor duce conceptul cei de la Toyota.

Sursa: Dvice
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.