Accesorii pentru Wii: bicicleta pentru exercitii fizice

Scris de

Nu va puteti desparti de consola Nintendo Wii, dar ar cam fi cazul sa faceti si ceva sport? Cyberbike ne uimeste cu un accesoriu care va veni in ajutorul celor care vor sa slabeasca sau pur si simplu sa isi mentina forma fizica: bicicleta pentru exercitii fizice!

Aceasta este de fapt un controller care functioneaza precum o bicicleta normala pentru fitness. Realizat de compania Cyberbike, gadgetul este disponibil la suma de 200 de dolari. Pedalarea functioneaza ca si apasarea pe butoanele controllerului traditional.

In plus fata de jocurile cu care sunteti obisnuiti, Wii a devenit cunoscut si pentru progresul pe care l-a inregistrat cu “exergaming” – jocuri care fac exercitiile fizice distractive. Cu programe precum Wii Fit si EA Sports Active, Wii a ajutat la definirea jocurilor fitness care exista pe piata.

Bicicleta virtuala este posibil sa nu faca atat de multe furori precum celelalte accesorii Wii deoarece este mare si ocupa foarte mult spatiu. Dar este cu siguranta demna de luat in considerare. Compania spune ca suporta o greutate de pana la 130 kg.

Pentru suma de 200 de dolari, CyberBike reprezinta un accesoriu scump pentru Wii, dar un aparat de exercitii ieftin. Suna a combinatie castigatoare pentru tine? Atunci intra pe cyberbike-thegame.com pentru mai multe informatii.

Autor: Larisa Alexuta

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.