Acer anunta un super-smartphone de 6 inci cu procesor Snapdragon 800 si o tableta de 249 de euro

Scris de

Producatorul taiwanez Acer a prezentat smartphone-ul Liquid S2, care vine cu un ecran de 6 inci cu rezolutie full HD si procesor Qualcomm Snapdragon 800 care permite dispozitivului sa fie primul din lume care inregistreaza la calitate 4K.

Gadgetul vine cu o camera de 13 megapixeli, plus o alta de 2 megapixeli in fata, capabila de a filma 1080p. De asemenea, mai xista 2 GB de memorie RAM, si o baterie de 3.300 mAh.

Concomitent, este prezenta si conexiunea 4G LTE. Acer va lansa mai intai smartphone-ul in Europa, la finele lunii octombrie. Sistemul de operare este Android 4.2.2. Pretul: 529 de euro, dar probabil va fi mult mai mic cu abonament.

In acelasi timp, Acer a mai prezentat si o tableta de 10,1 inci, tot cu Android, la fabulosul pret de 249 de euro. Evident, la acesti bani nu trebuie sa te astepti la cine stie ce specificatii de lux, dar in niciun caz nu e de lepadat. Numita Iconia A3, aceasta vine cu ecran cu rezolutie 1.280 x 800, sunet Dolby Digital Plus cu sunet 5.1 virtual.

Pe partea de calcul se afla un procesor quad-core Cortex A7. Stocarea se face pe 16 GB sau 32 GB, la care se adauga un slot MicroSD.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.