Acer Iconia Tab, tableta pentru jocuri Android

Scris de

Daca despre o tableta pentru gameri tocmai ce am scris zilele trecute atunci cand descriam gadgetul coreenilor de la OCOSMOS, o tableta pentru jocuri pe Android inca nu fusese scoasa la inaintare.

Engadget descrie un dispozitiv Acer cu procesor Tegra 2 gasit la standul nVidia. Acesta are Android 2.2 dar la lansare va fi Honeycomb 3.0. Ca hardware mai gasim un ecran tactil responsiv cu 10 puncte de contact si o intreaga suita de porturi: USB si micro-USB, incarcare electrica, dock, slot pentru SIM si card microSD. Tableta nu are butoane fizice dar apasarea unei laterale a tabletei scoate la iveala un mic meniu ce ghideaza utilizatorul.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] de realizare a unor produse ieftine, Acer s-a aruncat in acest an sa faca si tablete prin Acer Iconia (Android). Dar produce inclusiv telefoane, precum Acer Liquid (Android); ba chiar s-a lansat in […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.