Acer Iconia, un laptop cu doua ecrane controlat prin gesturi

Scris de

Acer a prezentat astazi o caruta de dispozitive care au in centru interactiunea cu utilizatorii, ca si cea intre oameni.

Iar primul dintre anunturi a fost Iconia, care este laptop cu doua ecrane. Ca si Toshiba Libretto, Iconia are doua ecrane tactile si nu prezinta tastatura. Dar nicio problema: integreaza optiuni de control prin gesturi, dar si Acer Menu, care va aparea atunci cand atingeti cu cinci degete ecranul principal. Meniul va permite atunci accesul la filmulete, fotografii si multe altele.
Pentru a aparea tastatura nu trebuie decat sa puneti ambele maini pe display. Browserul Internet Explorer apare pe ambele ecrane. Cand ecranul de jos nu e folosit, utilizatorii pot accesa o noua unealta de management a ferestrelor.

Laptopul ruleaza Windows 7.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. pianistul says:

    salut.. de unde pot cobora programul acer ring ptr a instala shi tastatura pe acer iconia. Am pus windows 8 .. dar a disparut programul care ruleaza pe ecranul de jos cu tastatura shi toate cele. Avetzi idee unde putem gasi programul de instalare?

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.