Amazon va lansa o tableta Android construita de Samsung

Scris de

Retailerul Amazon.com va lansa in aceasta vara o tableta care sa concureze iPad si sa integreze toate serviciile pe care gigantul le ofera acum.

Gadgetul va avea 7 inci, va fi realizat de Samsung si va veni la un pret foarte agresiv, intre 199 si 250 de dolari, scrie Peter Rojas, fondatorul Engadget. Amazon are potentialul de a fi cel mai mare competitor al Apple, din moment ce deja ofera un ecosistem care aduna si chiar depaseste tot ce ofera compania lui Steve Jobs: un magazin de aplicatii Android (Amazon Appstore), o imensa baza de carti, cumparare de muzica (Amazon MP3 ) sau streaming (Amazon Cloud Player), continut video gratis pentru abonatii Amazon Prime. Planetele se aliniaza perfect incat tot ce ii mai trebuie companiei este un Kindle cu ecran color.
Din pacate, avand in vedere experienta Amazon cu Kindle, tableta va fi inchisa, exact in stilul Apple.

Deocamdata nu exista niciun anunt oficial, insa nu exista niciun motiv pentru care compania condusa de Jeff Bezos nu si-ar integra toate serviciile. Daca ar aduce un dizpozitiv care sa stimuleze vanzarile de digital media, asa cum a facut-o cu Kindle si cartile, va putea oferi apoi promotii pentru achizitiile facute de pe tableta, ceea ce ar impulsiona apoi la randul lor vanzarea gadgetului.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.