Aplicatia Microsoft Skydrive a devenit disponibila pentru Android

Scris de

Microsoft SkydriveMicrosoft a lansat aplicatia Skydrive pentru sistemele Android. Aceasta permite utilizatorilor sa parcurga continutul din programul Skydrive si de pe dispozitivele mobile.

Versiunile pentru sistemele iOS si Windows Phone au fost lansate anterior, tot in acest an. Noua aplicatie a Microsoft permite accesarea tuturor optiunilor Skydrive, inclusiv vizualizarea documentelor deschise recent, posibilitatea de a incarca mai multe fotografii si filmari de pe propriul telefon. De asemenea, este posibila deschiderea fisierelor Skydrive de pe mai multe dispozitive Android si organizarea fisierelor prin crearea de foldere.

“Atunci cand am conceput aplicatia Skydrive pentru Android am avut grija sa pastram aceeasi interfata intuitiva specifica programului si sa respectam designul specific al softului Android, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta cat mai naturala.”, a spus Mike Torres, managerul Skydrive responsabil cu aplicatiile, intr-un post pe blogul Windows.

Conform specificatiilor Microsoft, noua aplicatie va functiona cel mai bine cu sistemele de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS), dar va putea fi folosita si pe versiunile anterioare (Android 2.3 Gingerbread si Android 3.0 Honeycomb). Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul online Google Play.

 

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Amog

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.