Apple va domina si mai puternic lumea tabletelor

Scris de

Lansarea noului iPad va face ca Apple sa ajunga la 74% din piata, datorita puternicului ecosistem compus din iTunes, iCloud, iOS si App Store, potrivit unui raport al RBC Capital Markets.

Dispozitivul va permite gigantului american sa vanda in acest an 62 de milioane de tablete, scrie analistul Mike Abramski. El mai noteaza ca puternicul ecosistem al Apple – iTunes, iCloud, iOS si App Store – va duce in sus vanzarile.

In acest moment, Apple are acum 59,1% din piata, conform unui raport al DisplaySearch.
De asemenea, analistul Gene Munster de la Piper Jafray spune ca noul iPad este un “upgrade semnificativ” si se asteapta ca Apple sa se mentina drept lider al pietei, in special dupa ce Apple a redus pretul la iPad 2 la 399 de dolari pentru a concura mai bine Kindle Fire de la Amazon, vandut la 199 de dolari.

Chris Whitmore de la Deutsche Bank spune si el ca Apple si-a depasit din nou competitia, pe masura ce competitorii cu Android si Windows 8 vor avea dificultati in a replica specificatiile tehnice si pretul pentru noul iPad. El mai spune ca Windows 8 a primit atat review-uri bune cat si slabe, in vreme ce ecosistemul Android este in “degringolada”. Asta va face ca dezvoltatorii sa migreze catre iOS, atrasi de puternicele caracteristici ale iPad in termen de jocuri si continut video.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: eeks.thedailywh.at

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.