Asus, data in judecata pentru tableta Transformer Prime

Scris de

Hasbro, compania care detine drepturile pentru jucariile, filmele si seriile de desene animate Transformers, a dat in judecata producatorul de electronice ASUS pentru incalcarea brandului sau in tableta … Transformer Prime, prima din lume cu procesor quad-core.

Producatorul de jucarii e ingrijorat ca oamenii ar putea fi indusi in eroare fata de franciza Transformers, ca sa nu mai zicem de Optimus Prime, visul oricarui baietel de 10 ani care vrea sa salveze planeta de robotii cei rai.
Asa ca acum cauta sa blocheze importurile tabletei in cauza, care se vinde cam cu 500.000 de bucati pe trimestru. Partea cea mai proasta pentru taiwanezi e ca gadgetul sau chiar se transforma, din tableta in netbook.

Transformer Prime versus “Megatron” Windows

Si culmea, ar putea fi exact varful de lance pe care Google il are in lupta cu Microsoft pentru calculatoarele tuturor. Pentru ca, vedeti voi, daca Apple a reinventat domeniul tabletelor, atunci Google l-a dus mai departe prin sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. Marele pericol pentru Microsoft vine din faptul ca prin Transformer Prime acum tabletele “calca” pe domeniul Windows. Daca Asus ar gasi o modalitate sa creasca productivitatea utilizatorilor, atunci Microsoft ar fi lovita imediat, deoarece corporatiile ar inlocui laptopurile cu dispozitive stil hibrid laptop/tableta.

Care au ajuns acum la procesoare quad-core, dar daca va uitati pe roadmap-ul Nvidia veti vedea ca in curand vom putea avea procesoare quad-core de 2,5 GHz pe arhitectura ARM

Sursa: The Verge

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] moderna, inclusiv pe calculatoarele fara ecran tactil. Asa ca asteptati-va la dispozitive gen Asus Transformer sau chiar HP SlateBook X2, dar cu “creiere” Intel sub […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.