Backseat Driver – jocul pentru copiii care se plictisesc in excursii lungi

Scris de

Aplicatie ToyToyota pentru copiiToyToyota, o noua marca a companiei japoneze a lansat prima sa jucarie – Backseat Driver.

Inventia reprezinta o aplicatie bazata pe GPS pentru iPhone, iPod touch si iPad si permite copiilor sa joace un joc de curse conectandu-se prin GPS la traseul masinii.

Masina reala este reprezentata ca “Masina Papa” si este urmarita in joc de masina virtuala.

Folosing accelerometrul telefonului, jucatorul poate vira la stanga sau la dreapta de fiecare data cand ia de pe traseu diferite obiecte, pentru a castiga puncte.

Printre obiectele respective se numara cele care cad din Masina Papa sau altele asociate cu diferite cladiri reale gasite pe harta GPS, cum ar fi restaurante sau magazine.

Fiecare atractie turistica pe care jucatorul o colecteaza este salvata, iar jocul ofera informatii detaliate ale sale. Punctele stranse pot fi folosite pentru a imbunatatii designul masinii virtuale, incluzand schimbarea culorii sau parti ale acesteia.

Jocul permite ca rezultatele (incluzand distanta si punctele stranse) sa fie inregistrate online, pentru ca jucatorii sa fie in competitie unii cu altii.

Sursa: InfoNIAC
Sursa foto: InfoNIAC

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.