Bateria iPhone 4S tine prea putin… iar Apple nu stie de ce

Scris de

smartphoneMulti dintre detinatorii noului iPhone 4S se plang ca durata de viata a bateriei este mica.. foarte mica. Iar compania Apple incearca sa isi dea seama de ce, fara succes, insa.

Noul smartphone suge din viata bateriei mai ceva ca un vampir de Halloween iar cei care l-au cumparat chiar au motive sa se planga. Vestea buna este ca cei de la Apple stiu despre problema. Vestea proasta este ca nu stiu ce o cauzeaza.

Inginerii de la Apple au luat deja legatura cu persoane care s-au plans de durata bateriei si le-au cerut detalii si date din telefoane. Pe langa acestea, le-au cerut sa instaleze unfisier de diagnosticare, ce trimite informatii suplimentare la sediul din Cupertino. Cu toate acestea, inginerii se afla in impas.

Este aceasta problema motiv pentru a nu mai achizitiona telefonul? Nu chiar, cu siguranta ca vor reusi sa-i dea de capat in curand. Iar cei care deja au cumparat telefonul vor trebui deocamdata sa umble cu incarcatorul in geanta sau buzunar.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Amazon

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.