Battlefield 3 – o amenintare pentru Modern Warfare

Scris de

Battlefield 3 - superioritate aerianaBattlefield 3 este noua “comoara” in valoare de 100 de milioane de dolari a celor de la EA, iar statisticile arata ca pune in pericol “titlul” detinut de Modern Warfare.

Varianta beta testata de 9,5 milioane de utilizatori, serverele din SUA au cedat in ziua lansarii, iar Battlefield 3 va ajunge in Europa pe 28 octombrie. Cam asa arata lucrurile la nici doua zile de la lansarea jocului in SUA.

In anii trecuti, jocurile Call of Duty se aflau in fruntea clasamentelor iar ultimul lansat, Black Ops, a adus incasari de 650 de milioane de doari in doar cinci zile. Anul acesta, insa, EA a facut o investitie de 100 de milioane de dolari, pentru a-si asigura monopolul pe piata jocurilor de tip “first person shooter”.

Insa Battlefield 3 nu este prima incercare a EA de a lupta impotriva seriilor Call of Duty, care au adus multe titluri de bestseller in materie de jocuri video pentru compania rivala, Activision. Relansarea de anul trecut a Medal of Honor nu a starnit imaginatia pasionatilor, iar Crysis 2 a impresionat din punct de vedere tehnic, insa nu a adus lumina in lumea jocurilor.

Battlefield 3 este, insa, forta destructiva (la propriu) – graficele au uimit pasionatii de jocuri video la conferinta E3 de anul acesta. Imaginile vizuale ce aratau zgarie-nori cum se prabusesc au demonstrat cat de avansata era capacitatea de a distruge “peisajul”.

Jocul este rodul investitiei de 100 de milioane de dolari a EA in jocurile de tip first-person shooter, investitie despre care se preconizeaza ca ar include un nou joc din seria Medal of Honor, ce va fi lansat anul viitor.

Evident, tot ce se intampla nu pica prea bine pentru Activision, care isi pazeste cu strictete (si gelozie) jocul Modern Warfare 3, ce va fi lansat in luna noiembrie a acestui an. La urma urmelor, rivalul EA pare sa fi captat deja atentia pasionatilor de jocuri – nu 100%, totusi.

Site-ul Ars Tehnica a analizat varianta multiplayer a Battlefield 3 si a atentionat ca nu este un joc de care sa te bucuri fara o coneziune la internet.

Alte site-uri au laudat aceeasi varianta multiplayer, spunand ca desi experienta single player merita, aceasta nu se compara cu bataliile la care pot participa pana la 64 de jucatori – haotic, dar iti taie rasuflarea.

Evident, adevaratul test de-abia incepe, intrucat mai exista mii de “gameri” care inca joaca Black Ops si deci Battlefield 3 va trebui sa reziste in aceasta cursa a jocurilor.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Battlefield.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Battlefield 3 este, insa, forta destructiva (la propriu) – graficele au … Read more on Renne – Revista Online This entry was posted in Uncategorized and tagged Honor, Latest, Medal, Modern, News, Warfare by […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.