Bing va veni preinstalat pe iPhone in locul Google Search

Scris de

iphone3g1Apple si Microsoft negociaza un parteneriat in urma caruia Bing va deveni motorul de cautare preinstalat pe iPhone. In acest moment terminalele produse de Apple vin cu aplicatia Google Search preinstalata.

In ultima vreme tensiunile dintre Apple si Google au atins cote maxime, dupa ce gigantul online a inceput sa concureze producatorul de computere, software si dispozitive mobile, pe tot mai multe piete. Google va lansa propriul sistem de operare pentru computere, Chrome OS, are deja un sistem de operare de succes destinat terminalelor mobile – Android, si un browser de internet – Chrome. Mai nou, Google a lansat si propriul raspuns la iPhone, telefonul Nexus One.

Apple are rivalitati vechi si cu Microsoft, insa acestea par mici in comparatie cu ce se intampla acum in industria IT. Google, plin de bani, pare de neoprit. In aceste conditii se pare ca Apple nu mai tine cont de faptul ca Bing este inca un motor de cautare slabut, comparativ cu cel al Google. Totusi, pe iPhone vor veni in continuare preinstalate alte aplicatii produse de gigantul online, precum Google Maps, YouTube sau Gmail.

Sursa: Gizmodo.com
Sursa foto: Renne.ro

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] desi pe hartie inca are functia. Dar Apple planuieste o alta lovitura: sa inlocuiasca Google ca motor de cautare pe iPhone cu Bing, produsul Microsoft. Deocamdata nimic nu e oficial, dar Qi Lu, presedintele diviziei de servicii […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.