Cele mai scumpe 6 aplicatii pentru iPhone

Scris de

AppStore, magazinul online de aplicatii dezvoltat de Apple pentru utilizatorii de iPhone si iPod Touch, este un mare succes in primul rand pentru ca acolo se gasesc mii de aplicatii gratuite sau foarte ieftine. Insa, pentru cei care doresc softuri profesionale pentru terminalele lor, exista si cateva oferte cu preturi „piperate”. Cea mai scumpa aplicatie destinata iPhone costa 1.000 de dolari.

barmax1. BarMax – 1.000 $

Este o aplicatie care le permite studentilor la drept sa se pregateasca pentru examenele de barou. BarMax are o dimensiune de peste 1 GB si contine mii de pagini de informatie (compania care produce softul mai poate trimite si altele suplimetare la cerere), eseuri, teste si lectii audio.

Avantajul este ca pentru cei care nu au un iPod Touch sau un iPhone, pentru cei 1.000 de dolari compania BarMax LLC ofera un iPod Touch cu programul preinstalat.

appstore-price12. iRa Pro – 900 $

Aceasta aplicatie, din categoria BigBrother, le ofera utilizatorilor acces la toate camerele de securitate de la firma sau de acasa.

Programul este produs de Lextech Labs si poate arata pe ecran sase ferestre, fiecare cu imagini de la o camera diferita.

Mai mult, functii ale acestora precum zoom-ul pot fi controlate de pe terminalul mobil. Aplicatia permite si captura de imagini.

matg3. MATG SAP – 450 $

Numit “My Accounts to Go”, acest program este versiunea mobila a sistemului de management SAP Business One. Aplicatia este capabila sa afiseze date financiare complete, istorii ale tranzactiilor, precum si informatii despre distributie.

Tinta SAP sunt oamenii de afaceri sau managerii care calatoresc mult si au nevoie de acces mobil la datele companiei pe care o detin/conduc.

appstore-price24. Mobile Cam Viewer Enterprise Basic Version – 350 $

Un program similar cu iRa, MCV permite de asemenea monitorizarea de pe terminalul mobil a tuturor camerelor de securitate, ba chiar si a webcamurilor.

Programul nu permite insa si controlul dispozitivelor video asa cum o face iRa Pro.

Probabil de aceea e cu 550 de dolari mai ieftin.

appstore-price35. Tunelab, Color Extractor  – 300 $

Este o „unealta” destinata pasionatilor de fotografie, care le permite acestora controlul total al parametrilor de culoare ai unei imagini. Astfel, pot fi eliminate anumite culori dintr-o imagine.

Totusi, pentru o alicatie atat de simpla pretul cerut de producator pare nejustificat.

Pe AppStore se gasesc cu siguranta aplicatii similare care pot fi achizitionate la un pret de cateva zeci de ori mai mic.

appstore-price46. Lexidental Complete – 300 $

Aici avem de a face cu o baza de date completa despre medicamente si practici din medicina, cu imagini, tabele si informatii enciclopedice, menita sa-i ajute pe dentisti.

Poate fi de asemenea folosita ca insrument de invatare de catre studentii la stomatologie.

Sursa: FastCompany.com
Sursa foto: FastCompany.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Angelis says:

    Sal poate îmi spui si mie unde găsesc aplicabile astea in appstore ca am căutat pe multe conturi de appstore pana si America si nu am găsit de ex ira pro eu am descarcato gratis dar nu din appstore.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.