Call of Duty: Black Ops genereaza scandaluri inainte de lansare

Scris de

Nu mai este un secret pentru nimeni interesat de gaming ca noul titlu al francizei Call of Duty (COD) si anume Black Ops este cel mai asteptat joc al acestui an. Activision au ales sa dea cu portia informatii despre joc, preferand sa pastreze misterul in ceea ce priveste inovatia despre care se zvonea atat de mult pana ca prezentarea de la E3 sa aiba loc.

Odata cu apropierea lansarii oficiale a jocului de pe 9 Noiembrie, au izbucnit si cateva scandaluri mai mult sau mai putin mediatizate cu privire la Black Ops. Motivul? Se pare ca un numar de copii pentru XBOX360 au scapat de sub controlul Activision si au ajuns la gameri care au platit pana la 150$ pe copie pentru a jucat Black Ops cat mai repede (in cazul in care o copie a jocului in magazin va costa in jur de 60$).

Actionand imediat pentru ca jocul sa nu apara pe internet mai repede decat trebuie, Activision au reusit sa solutioneze cazurile de scurgere de “copii” insa nu cu ajutorul FBI-ului sau al amenintarilor cu puscaria ci … cu vorba buna. Cel putin asa sustine unul dintre cei care a cumparat jocul, conform HookedGamers.com. Astfel, Josh Olin, unul dintre managerii jocului a intrat foarte repede pe fir cu cumparatorii ilegali ai jocurilor si i-a convins ca ar fi mai bine pentru ei sa trimita copiile inapoi la Activision. Ceea ce s-a si intamplat. Nu inainte ca gamerii sa se filmeze jucand jocul si sa posteze filmulete pe YouTube. Si in acest caz Activision a fost cu ochii in patru si a cerut site-ului de hosting sa scoata filmuletele.

Cu toate acestea, gamerii din toata lumea numara zilele pana pe 9 Noiembrie cand jocul va putea fi gasit pe rafturile magazinelor de profil.

Sursa: HookedGamers.com
Sursa foto: GiantBomb

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.