COD Black Ops e imposibil de jucat

Scris de

Lansarea celui de-al saptelea titlu din seria de jocuri Call of Duty a fost asteptata de o intreaga suflare de gameri de pe intreaga planeta, sperand la o experienta de joc unica si intru totul noua. Din pacate pentru noi, putine lucruri din ceea ce vedem in campaniile de marketing se intampla cu adevarat. Desi Black Ops parea pana astazi un suflu nou asteptat cu inima in gat, speranta nu a ajutat la imbunatatirea sensibila a experientei de joc.

Astfel ca astazi, in ziua lansarii, forumurile au fost ticsite de mesaje de protest adresate producatorilor de la Activision/ Treyarch. Mesajele s-au axat in principal pe semnalarea unor probleme de factura fps drop (fluctuarea nenaturala a numarului de cadre pe secunda), memory leak (folosirea eronata de joc a memoriei puse la dispozitie de PC) si lag (conexiune proasta de internet intre server si jucatori). Astfel, multi spun ca nu pot pur si simplu sa joace jocul deoarece jocul este extrem de prost optimizat.

Activision/Treyarch spun ca ar fi auzit de problema si ca lucreaza la un patch pentru a rezolva aceasta problema. Ramane de vazut in ce masura producatorul va putea sa rezolva cat mai rapid problema.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Giant Bomb

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.