Coreea de Nord a piratat Angry Birds

Scris de

Coreea de Nord a lansat o tableta Android de 7 inci. Numita Samjiyon, aceasta a fost laudata pe internet, unul dintre motive fiind faptul ca aceasta costa 200 de dolari la Phenian, celalalt e ca vine cu jocul Angry Birds preinstalat.

Ba mai mult, unii turisti au cumparat-o din statul nord-corean, iar elita statului comunist ar avea preturi preferentiale, de 100 de dolari bucata.

Numai ca orice care e prea frumos sa fie real, nu e. Rovio, producatorul finlandez al popularului joc, a confirmat pentru Washington Post ca nu a licentiat Angry Birds pentru Coreea de Nord, iar tableta vine cu o versiune piratata a jocului.

Lansarea tabletei face parte din campania derulata de liderul Kim Jong-un de a imbunatati imaginea tarii sale. Alte parti ale acestei strategii neortodoxe de PR sunt aparitiile cu baschetbalistul Dennis Rodman si o vizita planuita in China.

Intre timp, se banuieste ca peste 20.000 de oameni au fost exterminati atunci cand celebra Tabara 22 a fost inchisa recent. Sau ca tovarasul Kim si-a executat iubita pe motiv ca a jucat intr-un film deocheat

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: goodreviewaz.com

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.