Creatorul Youtube Instant a primit un loc de munca pe Twitter de la Google

Scris de

Daca esti un programator bun si face ceva misto, ofertele de locuri de munca nu vor intarzia sa apara. Sau cel putin asta este povestea lui Feross Aboukhadijeh, student la Stanford University.

El a lansat ieri o aplicatie micuta si haioasa numita Youtube Instant. Este viziunea sa asupra Google Instant, upgrade-ul motorului de cautare in timp real, care ofera dinainte de apasarea butonului de enter sugestii si predictii.

YouTube Instant aduce diverse videoclipuri de pe Youtube pe masaura ce tastezi. Prezice ceea ce o sa cauti si aduce in prim plan ultimele sau cele mai populare filmulete legate de subiectul in cauza.

Aplicatia a ajuns virala ieri pe internet, capatand mare atentie. Si a ajuns sa surprinda atentia lui Chad Hurley, co-fondator al Youtube si director executiv al site-ului ajuns sub sigla Google. In fapt, el a fost asa de impresionat incat i-a oferit lui Aboukhadijeh un loc de munca. Pe bune!…

Sursa: Mashable

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.