Cum arata noul telefon Samsung Galaxy S II

Scris de

Fotografiile si detaliile noilor gadgeturi Galaxy S II si Galaxy Tab II de la Samsung au aparut pe internet cu cateva ore inainte de lansarea lor oficiala.

Urmasul celebrului Galaxy S va scoate la lupta un procesor dual-core Orion de 1 GHz, realizat in bucataria interna de Samsung, ecran Super AMOLED de 4,3 inci, rezolutie de 480 x 800, 3G HSPA plus WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 + HS (High Speed).
Telefonul are o grosime de 8,49 milimetri in cel mai subtire punct si o greutate de doar 116 grame. Camera a fost imbunatatita la 8 megapixeli si permite acum rularea de filme full HD, iar optiunile de stocare sunt de 16 sau 32 GB.
O caracteristica importanta o constituie prezenta tehnologiei NFC (near field communication), care va permite plata doar cu telefonul, ca si cum ar fi un portofel electronic.

In privinta noului Galaxy Tab, aceasta va avea un display de 10,1 inci, cu rezolutie 1280 x 800, cat are si Motorola Xoom si vine cu Honeycomb. Numai ca acesta nu e personalizat cu interfata TouchWiz, specifica Samsung, ci vine direct cu experienta furnizata de Google.
Deosebita la ea este prezenta unei camere de 8 megapixeli, ca si a boxelor surround.

Sursa: Samsung Hub
Sursa foto: Samsung Hub

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.