Curand vom putea vedea Android pe Nokia N8 si E7

Scris de

Codul-sursa pentru Symbian 3 a aparut neoficial pe internet, impreuna cu bootloader-ul pentru dispozitivele Nokia care ruleaza acest sistem de operare, deschizand usa pentru portarea altor platforme pe telefoanele nordicilor.

Asta inseamna ca hackerii vor putea curand instala Android, Windows Phone 7 si alte sisteme de operare pe hardware-ul Nokia actual. Din pacate, pentru asta e nevoie de mai multe date si e trebuie ceva timp si linii de cod pentru ca elementele hardware variate de pe dispozitivele Symbian sa fie activate.
Ramane de vazut daca exista pe toata planeta cineva destul de iscusit si inarmat cu destula rabdare pentru a rezolva sarcina.

Asteptam Android pe Nokia N8, C7 si E7. Sau MeeGo

Sursa: SlashGear
Sursa foto: thehandheldblog.com

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] e in mod clar un laptop premium, dar Google se comporta exact cum facea Nokia acum cativa ani ┬ápunand hardware performant pe Symbian, un sistem de operare ce nu era indeajuns dezvoltat. Desigur, asta e si un mod in care Google […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.