Dell ataca MacBook Pro cu workstation-ul Precision M3800

Scris de

Daca MacBook Pro a lipsit in ultima perioada de pe agenda Apple, Dell nu a dormit in tenisi si tocmai ce a anuntat laptopul Precision M3800, o statie de lucru portabila cu procesor Intel Haswell, monitor cu rezolutie de 3.200 x 1.800 si placa video profesionala Nvidia Quadro cu 2 GB de memorie dedicata.

Laptopul are o grosime de doar 18 milimetri si o greutate de 2,04 kilograme iar acest lucru este posibil doar pentru ca inauntru zbarnaie un procesor de ultima generatie Core i7. Concomitent, ecranul este tactil iar sistemul de operare rulat este Windows 8. Nu se cunoaste daca marimea ecranului este de 15 sau 17 inci, cantitatea de memorie RAM si nici capacitatatea de stocare.

Optiunile pentru conectivitate ar fi patru porturi USB 3.0, un slot HDMI si un cititor de carduri, potrivit zvonurilor care circula pe internet, citate deĀ SlashGear. Aceasta mai scrie ca vor exista doua optiuni pentru baterie, de 61 Wh sau de 91 Wh, in timp ce preturile s-ar ridica intre 1.699 dolari si 1.999 dolari.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.