Totul despre blog – Designerii americani folosesc bloggeri in loc de modele

Scris de

Astazi a inceput Saptamana modei la New York. Spre deosebire de alti ani, designerii prezenti la eveniment au abordat o strategie noua pentru a-si expune colectiile. Pe langa traditionalul podium de prezentare, anul acesta bloggeri de moda cunoscuti din New York au fost invitati sa poarte si sa prezinte creatii couture.

Bloggerii sunt tot mai influenti in lumea modei si sunt nelipsiti de la evenimentele de anvergura, amestecandu-se printre vedete, editori de moda si stilisti. Karen Ko, un designer de bijuterii prezent la Saptamana modei de la New York, declara: “Este important ca cei care se afla in preajma evenimentelor si sunt fotografiati sa poarte creatiile tale.” Se pare ca aceste intelegeri sunt benefice pentru ambele parti: designerul primeste promovare in mediul online si bloggerul nu mai trebuie sa cheltuiasca sume uriase pentru a fi in pas cu moda. “Pentru tinerii designeri, bloggerii sunt o modalitate usoara de a se face cunoascuti.”, a mai adaugat Ko.

Contractele intre designeri si bloggeri sunt bine stabilite, semnate si validate. Produsele pot fi purtate doar pentru o scurta perioada de timp si in anumite conditii. Designerii sunt atenti la stilul blogurilor, personalitatea autorului si la modul in care acestia prezinta produsele. Rolando Santana, unul dintre designerii din Garment District sustine ca este deosebit de atent in a alege oameni care reprezinta bine marca sa. “Poate lucra impotriva ta. Trebuie sa fi atent.”, adauga Santana.

Sursa: DNAInfo.com
Sursa foto: Haute and the City

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.