Pe luna se afla doua mingi de golf

Scris de

Astazi vom afla lucruri extrem de importante si concrete despre Pamant si nu numai. Lumea astrelor este o lume in care omul de-abia, de-abia paseste si asta cu pasi chiar mici. De ce uneori oamenii nu isi mai gasesc lucrurile in ciuda faptului ca sunt siguri ca le-au lasat in locul unde le cauta? De ce primul exod in spatiu se va face pe planeta Uranus? Cu cat avansam in cunoasterea de termeni stiintifici si de date precise despre comportamentul Pamantului, cu atat romantismul va avea de suferit. De ce? Toate aceste informatii le veti gasi mai jos…

1. Doar 55% din americani stiu ca soarele este un astru.

Normal, intrebarea ar fi: de ce doar atat de putini? Nu, intrebarea este alta: ce anume cred ceilalti ca este soarele? Judecand dupa lipsa lor de cunostinte in ale cosmosului si a universului, este foarte posibil ca vocabularul lor sa nu includa foarte multi termeni de specialitate si asta face ca un eventual raspuns la ultima intrebare sa fie extrem de ridicol de amuzant! Am inteles cu totii ca luna este de fapt o roata mare de cascaval, dar despre soare parca nu am vorbit inca in termeni de lactate. Ceilalti 45% poate considera ca soarele e un bec mare, recuzita precum in ”Truman Show”.

2. ”Summer on Uranus lasts for 21 years”.

Uranus is so hot right now. I wish I lived on Uranus it being so hot and appealing. Uranus clearly has my attention right now.

3. Toate continentele Pamantului sunt mai late in partea nordica decat in partea sudica – nimeni nu stie de ce.

Nici eu.

4. Pe luna se afla doua mingi de golf.

M-am gandit ca poate va intereseaza sau poate te intrebai unde s-a dus mingea in ziua cand ai pus prea multa forta in lovitura.

5. Pamantul este cu .02 grade mai cald atunci cand este luna plina.

De aici, probabil, si romantismul trezit in fiecare persoana atunci cand privirile zaresc o minunata luna plina pe cer. Fara sa constientizeze, omul e si el mai ”incins” si nici nu stie de unde. Acum se stie oficial ca nu persoana de langa tine, nici privelistea si nici firea romantica a unora nu sporesc atmosfera atunci cand este luna plina – pamantul in sine ii ajuta pe cei ramasi la ceas de seara impreuna pe strazi sa isi uneasca destinele. Asa se poate explica si de ce se dau mai multe haine jos pe timpul unei luni pline: nu este vorba de romantism si pasiune, va este pur si simplu cald!

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.