Diablo III beta vine in acest an

Scris de

Pentru cunoscatori, numele de Diablo III face pielea de gaina si adrenalina sa pulseze in vene. Pentru ceilalti, nu conteaza.

Ei bine, avem numai vesti bune. Mike Morhaime, directorul executiv al Activision Blizzard, a spus in timpul conferintei de prezentare a rezultatelor financiare ca jocul deja este testat pe plan intern de companie, si ca va ajunge la public beta in trimestrul al treilea din acest an.

Avand in vedere ca BlizzCon se va desfasura intre 21 si 22 octombrie, ne putem astepta la lansarea sa chiar atunci.
BlizzCon este o celebrare, o sarbatoare si un omagiu adus de Blizzard comunitatilor care inconjoara universurile celebrelor sale jocuri: Starcraft, Warcraft, Diablo si World of Warcraft.

Actiunea din Diablo 3 are loc in Sanctuar, la 20 de ani dupa evenimentele din Diablo II. Jocul combina actiunea “hack and slash” si introduce motorul grafic 3D Havok plus o versiune imbunatatita de Battle.net.

Vor fi 5 caractere la alegere: Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk si Demon Hunter si iti vei putea alege sexul personajului.

Nu exista o data oficiala pentru lansare iar reprezentantii Blizzard au anuntat, in stilul traditional, ca va fi lansat “cand va fi gata”.

Sursa: TechSpot

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.