Facebook a cumparat domeniul Fb.com

Scris de

Am scris recent ca Facebook va lansa luni propriul serviciu de email. Acum, odata cu achizitia domeniului Fb.com de catre reteaua sociala este foarte probabil ca, pe langa forma nume@facebook.com, compania sa lanseze si conturi de email de forma nume@fb.com. Mashable sugereaza ca este foarte probabil ca Fb.com sa fie folosit pentru adresele interne ale celor peste 1.400 de angajati ai retelei sociale. Yahoo! are o plotica similara. Pentru a se face mai usor diferenta intre angajati si utilizatori, primii au conturi de forma nume@yahoo-inc.com.

Initial, domeniul Fb.com a apartinut American Farm Bureau. Ulterior acesta a fost vandut unui cumparator necunoscut. De la acesta Facebook la achizitionat recent.

Sursa: Mashable
Sursa foto: Vator.tv

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] sa, platforma Google este una foarte buna. De asemenea, seful retelei sociale confirmat ca domeniul Fb.com va fi folosit pentru adresele interne de email ale angajatilor companiei. Sursa: Renne Sursa foto: […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.