Faimosul vagin pe care Facebook nu vrea sa il vezi

Scris de

Taboul “Originea lumii” al lui Gustave Courbet a fost realizat in 1886 si sta la Musee d’Orsay din Paris. Dar pentru Facebook e prea pudic ca sa-l vedeti, asa ca l-a cenzurat.

Ca atare, un francez care a vrut sa ramana anonim da in judecata gigantul social deoarece i-a sters in februarie contul cu care postase pictura respectiva la propriul profil. Asta l-a lasat si fara 800 de prieteni virtuali in ajunul zilei sale de nastere. Acum cere restaurarea contului si o “compensatie substantiala”.
De asemenea, artistul olandez Frode Steincke s-a trezit si el cu contul sters, dupa ce a postat tabloul. Iar scriitorul francez Luc Wouters declara pe atunci ca “Facebook vrea sa instituie o forma a legii Sharia (musulmane -nr) pe internet”.

Nu fiti distrasi de vagin, adevarata poveste este cenzura pe care titanul internetului o face pentru ca dependentii de FarmVille sa nu aiba ce sa-i distraga.

Pentru ca, nu-i asa, Big Brother stie mai bine ce este bine si ce nu pentru noi…

Sursa: Gawker
Sursa foto: Gawker

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.