Folosesti ultima versiune a browserului tau?

Scris de

Daca vrei sa navighezi in siguranta pe internet, ar fi bine sa iti instalezi ultimele versiuni ale programelor care se conecteaza la mediul online (exceptie face, zic eu, Yahoo! Messenger care, in ultimele versiuni, omoara pur si simplu computerul). In cazul browserelor, 71% din utilizatori folosesc ultima versiune a acestora, potrivit Pingdom and StatCounter. Ceea ce e bine.

Se pare ca restul de 29% sunt majoritatea utilizatori de computere care nu au drepturi de administrator (probabil cei mai multi la serviciu).

In general, daca nu este setat pe actualizare automata, un browser poate fi actualizat manual de la meniul Settings, Tools sau Options (denumirea difera in functie de program)/About <<nume browser>>.

In imaginea de mai jos vedeti cate procente din utilizatorii unui anumit program de navigare pe internet folosesc ultima versiune a acestuia:

Sursa: ReadWriteWeb
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.