Fujitsu ne arata cea mai subtire tableta rezistenta la apa

Scris de

Motorola Razr si Motorola Defy au schimbat perceptia lumii asupra gadgeturilor fiind cele mai subtiri, respectiv, cele mai rezistente telefoane de pe piata.

Ei bine, japonezii de la Fujitsu nu sunt de acord cu asta. Compania a prezentat la CES si o tableta rezistenta la apa. Avand un ecran de 10 inci cu rezolutie de 1280 x 800, aceasta are 11,3 milimetri grosime. Ruleaza un procesor dual-core Texas Instruments de 1 GHz, Android 3.2 si o interfata modificata ce permite control prin gesturi, fara a face vreun contact cu gadgetul in sine. De asemenea, gasim si 1 GB de memorie RAM si 16 GB pentru stocare. Camera din spate va avea 5,1 megapixeli iar cea din fata 1,3 megi. Pe partea de conectivitate avem Wifi si Bluetooth 3.0, plus slot microSDHC. Mai sunt prezente un tuner tv digital si GPS. Dimensiunile sunt 181 x 262 x 11,3 mm iar gadgetul cantareste 597grame.

Fujitsu a prezentat si telefonul modelul “Arrows” ES IS12F, care rezista 30 de minute la scufundarea in apa de o adancime de 1,5 metri. Gasim la el un display AMOLED cu rezolutie de 800 x 400, cu o grosime de 6,7 milimetri, greutate de 105 grame si ecran Gorilla Glass de la Corning. Ecranul are 4 inci iar procesorul este Qualcomm Snapdragon de 1,4 Ghz iar camera din spate are 5 megapixeli si este capabila sa filmeze HD. La conectivitate avem DLNA, WiFi si Bluetooth. Vine cu Android 2.3.
Dimensiunile exacte sunt de 64 × 127 × 6,7 mm cu 8,5 mm in cel mai gros punct. Bateria e destinata sa tina 330 de ore fara WiFi sau 240 de ore cu WiFi.

Produsele sunt, deocamdata, disponibile doar in Japonia.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Dvice

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.