Sefului Oracle nu-i ajunge succesul. Vrea ca toti rivalii sa esueze

Scris de

Nu-mi place Oracle. Este o companie care, avandu-l pe co-fondatorul Larry Ellisson (foto) la timona, joaca foarte murdar si da dovada de o aroganta pana la cer. A achizitionat recent Sun Microsystems si acum toate produsele open-source sau gratuite ale companiei (Java si OpenOffice) sunt in pericol sa devina mai putin deschise sau chiar deloc.

Recent, Oracle a dat Google in judecata pentru ca foloseste portiuni din codul java in Android, mai nou se judeca cu SAP si este in razboi deschis cu HP (deoarece l-a concediat pe fostul director general Hurd, prieten bun cu Ellison si actualmente angajat Oracle). Mai nou, “copilul teribil” al industriei IT americane, Oracle, a intrat in razboi si cu Fundatia Apache, tot din cauza platformei Java, pentru care compania lui Ellison a inreunat procesul de certificare.

Larry Ellison, citandu-l pe Genghis Han: “Nu este suficient ca am reusit. Toti ceilalti trebuie sa esueaze.”

Sursa: Renne
Sursa foto: Deerwalk

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Ellison are o manie sa isi bata joc de adversari. Dupa ce a declarat razboi software-ului open source si a ajuns la o disputa cu Hewlett-Packard in privinta serverelor, iata ca acum Oracle se ia si de […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.