Gigabyte introduce laptopurile Ultrablade pentru jocuri si mini-calculatoarele BRIX

Scris de

Chiar daca Haswell este cuvantul de ordine la editia din acest an a Computex, producatorii taiwanezii incearca sa capteze atentia publicului diferentiindu-si oferta.

Gigabyte a prezentat doua noi ultrabook-uri ce tintesc gamerii inraiti. Cu ecrane de 14 si 15,6 inci, acestea sosesc cu noua generatie de procesoare Intel Haswell, placi video Nvidia si un design atractiv.

Gigbyte P34G este varianta mai mica si cantareste doar 1,7 kilograme si masoara doar 21 de milimetri in grosime. Ecranul este ful HD cu rezolutie 1920 x 1080, suporta pana la 256 GB SSD si 1 TB ca hard-disk. Are doua porturi USB 3.0 si alte doua USB 2.0, HDMI, Ethernet si SD card reader. Placa video este GTX 760M
Este prima incercare a Gigabyte pe segmentul de gaming de 14 inci iar produsul are drept concurenti noul Razer Blade dar si Alienware M14x de la Dell.

In schimb, noul Gigabyte P35K are o placa grafica mult mai buna: GTX 765M. Sistemul sau de stocare are patru componente, SSD-uri sau hard-disk-uri, iar PC-ul suporta acum pana la 3 TB. Utilizatorii pot beneficia si de un DVD daca aleg sa il puna in locul unui hard. Are cate 2 porturi USB 3.0 si 2 USB 2.0, HDMI, D-Seub, Ethernet, SD card reader si, optional, Thunderbolt. Cantareste 2,2 kilograme.

Gigabyte a mai surprins si prin mini-PC-urile BRIX, care sunt in fapt calculatoare in toata puterea, doar ca sunt asemanatoare cu Mac Mini de la Apple. Acestea pot suporta inclusiv procesoare Intel Core i7, pana la 16 GB de memorie RAM si oricata stocare incape pe un SSD mSATA. In carcasele negre de aluminiu se pot include de acum si procesoare AMD Kabini, de la dual-core din seria E pana la quad-core din seria A4. Vin cu USB 3.0 sau HDMI, insa trebuie ca utilizatorul sa isi cumpere singuri RAM-ul si mSATA.

Pe langa acestea Gigabyte a adus o gramada de alte laptopuri si convertibile, inclusiv o tableta cu AMD Temash.

Sursa: PC Magazine
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.