Gigabyte lanseaza un ultrabook extrem cu placa video dedicata Nvidia

Scris de

Daca pana ultrabook-urile aveau, in general, doar grafica integrata in procesoarele Intel, iata ca taiwanezii de la Gigabyte au creat o bijuterie a tehnologiei ce duce totul mai departe.

Cunoscuta mai mult pentru placile sale de baza, compania a dezvelit modelul Gigabyte U2442F Extreme Ultrabook, dedicat jucatorilor inraiti. Acesta are 14 inci cu rezolutie de 1600 x 900. Insa Gigabyte a reusit sa indese o placa video GeForce GT 650M , astfel ca ultrabook-ul in cauza combina atat grafica dedicata cat si grafica integrata Intel HD 4000 cu ajutorul tehnologiei Nvidia Optimus.

In privinta procesoarelor, Gigabyte ofera la alegere o gama larga: de la un Intel Core i7-3517U tactat intre 1,9 GHz si 3 GHz sau un i7-3537U dus de intre 2 GHz si 3,1 GHz. De asemenea, se poate alege si un Core i5.
Alaturi de acestea memoria suportata este de 4 sau 8 GB de RAM DDR 3.In fine, o alta posibilitate pe care acest ultrabook o ofera o constituie optiunea de a avea un singur SSD de 128 sau 256 GB sau 128 GB SSD plus un hard clasic de 750 GB sau 1 TB, in functie de nevoile ficaruia.

Produsul vine cu Windows 8 si sunet THX TruStudio Pro. Carcasa este din aluminiu iar tastatura este iluminata de dedesubt. In privinta conectivitatii avem Wi-Di, Bluetooth 4.0, HDMI, LAN si patru porturi USB, din care doua sunt 3.0 si doua 2.0, si un card reader. Pretul: 1.299 de dolari.

Sa vedem cum vor raspunde gigantii Apple, HP si Dell provocarii!

Sursa: Geeky Gadgets
Sursa foto: Geeky Gadgets

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.