Google+ a ajuns la 40 de milioane de utilizatori

Scris de

Dupa ce presa a inceput sa scrie ca Google+ e pe minus”, Larry Page – directorul executiv al companiei – a dat o palma simbolica peste bot criticilor.

Page a anuntat in timpul raporarii rezultatelor financiare ca reteaua sociala a companiei a ajuns la 40 de milioane de utilizatori, care au incarcat 3,4 miliarde de fotografii. Acum doua luni avea 25 de milioane de conturi. Spre comparatie, pe Facebook se gasesc 800 de milioane de conturi.
Ba mai mult, Page a declarat ca pana acum “n-am vazut decat plusul” din Google+ si ca urmeaza sa se vada si “mana” gigantului motoarelor de cautare, astfel incat experienta sa fie “automagica”.

Compania a anuntat un profit net de 2,73 miliarde de dolari, in urcare cu 26% fata de 2,17 miliarde din acelasi trimestru al anului 2010. Veniturile au fost si ele putin sub 10 miliarde de dolari – mai exact 9,72 miliarde – in crestere cu 33%.
Site-urile detinute de Google, precum motorul de cautare sau YouTube, au generat 6,74 miliarde de dolari din publicitate, in vreme ce site-urile partenere au adus venituri de 2,6 miliarde de dolari prin programe precum AdSense.

Numarul angajatilor Google a crescut cu inca 10%, ajungand acum la 31.353. Larry Page a mai spus ca acum exista 190 de milioane de dispozitive Android activate in lume si 200 de milioane de utilizatori ai browserului Chrome.

Sursa: Android Central
Sursa foto: bloggerclick.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.