Google+ a ajuns la 25 de milioane de utilizatori

Scris de

Google+, reteaua sociala dezvoltata de gigantul serviciilor online, a ajuns la 25 de milioane de utilizatori, fiind site-ul care a ajuns cel mai repede la aceasta bariera, potrivit ComScore.

Reteaua s-a lansat la finele lui iunie si a atins 25 de milioane pe 24 iulie, ceea ce inseamna ca aproape un milion de oameni se inscriu zilnic. Pentru comparatie, Facebook a avut nevoie de trei ani pentru a ajunge la 5 de milioane vizitatori, in vreme ce pentru Twitter au fost necesare 30 de luni.
Desigur, nu este o comparatie realista, avand in vedere ca cele doua, Facebook si Twitter, practic au inventat domeniul retelelor sociale si au avut nevoie de alte resurse pentru a atrage oamenii, in vreme ce Google+ vine deja cand masa e pusa.
Deocamdata numerele indica faptul ca Google+ performeaza foarte bine, dar asta nu inseamna ca o va face si pe viitor. MySpace a atins 25 de milioane de utilizatori in mai putin de doi ani, mult mai rapid decat Facebook, ajungand in doi ani. Dar anul trecut a ajuns, practic, un “oras parasit” si a fost vanduta aproape pe nimic
Circa 6 milioane din vizitatorii Google+ provin din SUA iar India a furnizat alte 3,6 milioane. Cate un milion mai intra pe site din Canada si Marea Britanie, in vreme ce Germania a contribuit cu 920.000, Brazilia cu 780.000 iar Franta si Taiwan cu cate 500.000.

Avand in vedere ca Google va aduce si jocuri sociale pe propria retea si ca isi integreaza YouTube si Picassa, asa ca experienta ar trebui sa capteze oamenii si sa-i retina. Mai trebuie sa mentionam ca Google+ este in stadiul Beta si ca e disponibil doar pe baza de invitatie. Cand va ajunge un produs finit si vor intra in scena si companiile si vedetele, care sa-si faca noi conturi, atunci amenintarea va fi si mai mare.

La 100 de milioane de utilizatori deja Twitter e amenintata, iar de la 200 de milioane in sus, Facebook ar trebui sa se ingrijoreze… Acum Twitter are 250 de milioane de conturi iar Facebook alte 750 milioane.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: Flickr

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] ajuns la 40 de milioane de utilizatori, care au incarcat 3,4 miliarde de fotografii. Acum doua luni avea 25 de milioane de conturi. Spre comparatie, pe Facebook se gasesc 800 de milioane de conturi. Ba mai mult, Page a declarat ca […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.