MySpace a fost vandut pentru 35 de milioane de dolari

Scris de

MySpace a fost vandut pentru 35 de milioane de euroReteaua de socializare MySpace a fost cumparata de compania Specific Media, pentru suma de 35 de milioane de dolari.

In urma tranzactiei, directorul executiv, Mike Jons, va parasi compania, la fel ca si majoritatea personalului. Termenii acordului de vanzare-cumparare nu au fost facuti publici, insa oficialii News Corporation au declarat ca nu vor mai mai pastra decat 5-10% din pachetul de actiuni.

Platforma de socializare a fost achizitionata acum sase ani de News Corporation, grupul controlat de magnatul Rupert Murdoch, pentru 580 de milioane de dolari. Insa, din februarie 2009, compania lui Murdoch incearca sa vanda MySpace, pentru ca acesta nu este profitabil.

MySpace este o platforma sociala care faciliteaza interactiunea sociala, oferind experiente personalizate in domeniul divertismentului si oferind oamenilor acces la muzica, programele TV si celebritatile preferate.

Sursa: Guardian
Sursa foto: Info Talkers

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] De asemenea, MySpace a fost detinuta de conglomeratul media News Corp al lui Murdoch, pe care a vandut-o pe doar 35 de milioane de dolari dupa o achizitie de… 580 de milioane de dolari. Google investeste puternic in reteaua sa sociala, cumpara reclame in ziare si pe televiziuni. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.