Google a lansat o noua aplicatie Youtube pentru sistemele iOS

Scris de

Aplicatia Youtube pentru sistemele IOSGoogle a lansat o aplicatie Youtube pentru sistemul de operare iOS 6, la o luna dupa ce Apple a renuntat la aceasta aplicatie pentru sistemele mobile.

La inceputul lunii august Apple a decis eliminarea aplicatiei Youtube de pe sistemele iOS, motivand ca licenta de folosire a expirat. Totusi, compania dadea asigurari ca site-ul Youtube va putea fi vizitat in continuare prin intermediul browserului Safari.

“Licenta care ne permitea sa includem aplicatia Youtube in sistemele noastre mobile aexpirat. Utilizatorii vor putea vizita Youtube prin intermediul Safari, in timp ce Google pregateste o noua versiune a aplicatiei ce va fi disponibila in Apple Store”, spunea in august unul dintre oficialii Apple.

Acum, dupa mai mult de o luna, un post de pe blogul Youtube anunta lansarea noii aplicatii ce poate fi descarcata din magazinul online al celor de la Apple.“Pentru toti fanii impatimiti ai Youtube avem o veste foarte buna: acum puteti descarca aplicatia oficiala Youtube pentru iPhone si iPod touch din App Store. Aceasta aplicatie va va aduce mai aproape de materialele video pe care le iubiti si pe care vreti sa le impartasiti cu cei dragi”, continua acelasi post.

O versiune a aplicatiei Youtube compatibila cu iPad va fi lansata in lunile urmatoare.

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Chip Hazard

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.