IBM: profit in crestere cu 12%, sustinut de pietele emergente

Scris de

online pharmacy cialis

” />Gigantul IT, cunoscut popular sub numele de Big Blue, a consemnat in trimestrul trei al acestui an un profit net de 3,6 miliarde de dolari, in crestere cu 12% comparativ cu anul trecut. De asemenea, vanzarile au crescut cu 4%, pana la 24,3 miliarde de dolari, in aceeasi perioada.

La atingerea acestor rezultate a ajutat si slabiciunea dolarului. Asta deoarece IBM face multe afaceri in afara SUA. Compania a avut o evolutie foarte buna pe piete emergente precum Brazilia, Rusia, China si India. In aceste state, luate la un loc, veniturile au crescut cu 29%. In SUA, Big Blue a consemnat o crestere de numai 3% iar in Europa, Africa si Orientul Mijlociu un declin de 6%.

Directorul general al companiei, Samuel Palmisano (foto), a declarat ca IBM este bine pozitionata pentru a raporta cresteri si pe viitor.

Reprezentanta din Romania a companiei a fost infiintata in noiembrie 1995. Compania are sedii la Bucuresti si la Timisoara.

Sursa: CNN
Sursa foto: SiliconANGLE

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.