“Inchizitorii” Apple au interzis o revista despre Android in App Store

Scris de

La numai cateva zile dupa ce Apple a obligat o companie din China sa inceteze productia unor mici marionete asemanatoare cu Steve Jobs, inchizitorii companiei isi dau din nou in petec. Compania tocmai a interzis aplicatia unei reviste daneze despre Android din App Store.

Cand a intrebat care e problema, reprezentantul Mediaprovider, firma care editeaza revista, a primit urmatorul raspuns de la un oarecare Richard, reprezentant Apple: “Stii… revista ta. Este despre Android… nu putem avea asa ceva in App Store.”

Mediaprovider ofera si aplicatia unei reviste despre iPhone in App Store. Evident, aceasta este ok pentru Apple.

Sursa: Fortune
Sursa foto: Schutzkreis.de

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] E cunoscut faptul ca Apple a luat in ultimi ani mai multe masuri care au iritat dezvoltatorii de software. Mai intai a eliminat aplicatiile cu continut sexual, insa anumite aplicatii, precum Sports Illustrated sau PlayBoy, au fost mai egale decat altele si nu au fost interzise. Alta data inchizitorii AppleĀ au cenzurat caricaturile unui laureat de premiu Pulitzer. Sau au cenzurat o revista despre Android. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.