Insulta suprema: Chrome OS, infliltrat pe iPad

Scris de

Nebunia portarilor de sisteme de operare pe iPad continua. Dupa ce am prezentat ieri cum sa instalezi Windows 95 pe iPad, evident prin jailbreaking, astazi avem un nou deliciu.

Din strafundurile internetului, un hacker a aruncat bomba in curtea Apple, prin instalarea si prezentarea Chrome OS pe tableta iPad si a prezentat totul pe blogul sau, Hexxeh.net, scrie Engadget.
Chrome OS este sistemul de operare pe care Google il dezvolta pentru calculatoare si tablete.

Acesta este total diferit fata de actualele sisteme de operare, Windows al Microsoft, Mac OS de la Apple, Solarisul lui Sun sau diversele versiuni de Linux, deoarece se bazeaza pe cloud-computing. Mai exact, aplicatiile lucreaza prin accesarea datelor stocate pe servere online. Numai ca necesita conexiuni rapide de internet.

Chrome OS este programat sa apara la finele acestui an si deja au aparut detalii despre o tableta pe care HTC o pregateste cu noul sistem de operare.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Hexxeh.net

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Daca despre tablete nu ar fi asa o mare surpriza avand in vedere ca entuziastii Chromium au portat deja sistemul chiar pe iPad, partea cu televizoarele este o noutate, cu atat mai mult cu cat deja exista Google TV, dar si […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.