Kodak a intrat in faliment pentru a se restructura

Scris de

Dupa ce a dat in judecata

Buy cialis soft

Samsung, Apple si HTC pentru incalcarea unor patente digitale, Kodak a cerut falimentul, asa cum presa a intuit inca din vara anului trecut.

Directorul executiv Antonio Perez a anuntat intr-un comunicat postat pe site-ul companiei ca spera sa termine restructurarea pana in 2013, cand “va iesi ca o companie usoara, de clasa mondiala, in industria imaginii digitale si a materialelor stiintifice”.
Compania a anuntat ca a obtinut o finantare de 950 de milioane de dolari, despre care spune ca ii va asigura continuarea operatiunilor in timpul restructurarii.

Compania, al carei nume este aproape sinonim cu fotografia, a intrat in declin din cauza ca nu s-a adaptat indeajuns. Lovita de revolutia digitala, compania de 131 de ani avea in 1988 un numar de 145.300 de angajati iar acum mai are doar 18.000, numar care, cel mai probabil, va scadea considerabil.

Kodak valora odinioara 30 de miliarde de dolari. Acum, e simbolul lipsei de adaptare…

 

Sursa: Engadget
Sursa foto: dagelanblogs.blogspot.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.