Hackerii Anonymous sprijina protestele din Romania: “Trezirea!”

Scris de

Colectivul de hackeri Anonymous, celebru pentru blocarea unor site-uri si servere din Siria, Egipt, Libia si Siria in timpul revoltelor din cadrul “primaverii arabe”, indeamna intr-un mesaj video postat pe YouTube la continuarea protestelor in Romania pana la o schimbare adevarata in societate.

“Romani, v-ati alaturat, finalmente, luptei globale pentru o viata mai buna. Dupa 22 de ani de furt, minciuni si manipulari, perpetuate de guvernele voastre si de media corporatista, vocile voastre sunt inca o data auzite pe strazile oraselor de la voi”, incepe mesajul, pe fondul unor imagini de la protestele din Romania.

Anonymous avertizeaza, insa, ca doar schimbarea unei persoane cu alta nu va rezolva problemele, ba chiar va “perpetua circul politic” care se continua de 22 de ani. “Trebuie sa intelegeti ca intreaga voastra clasa politica este corupta si nu serveste interesele poporului, asa cum ar trebui”, se arata in mesaj.

Aici este partea in care pielea ti se face de gaina:
“Multi dintre voi stiu ca lumea se schimba, multi dintre voi simtiti asta inauntrul vostru. Nu va pierdeti speranta, deoarece Anonymous este alaturi de voi. Trebuie sa fim uniti impotriva guvernelor noastra si sa ne facem vocile auzite, pentru ca nou sunt oamenii lumii care vor sa se termine cu sclavia economica si monetara”

“Romania, ridica-te! Pentru o democratie reala, pentru viitorul identitatii si traditiilor poporului tau, ridica-te pentru o schimbare adevarate! Noi suntem Anonymous, TREZIREA!”

Nu e prima oara cand grupul de hackeri ameninta autoritatile romane. In luna noiembrie, Anon chema oamenii la lupta impotriva guvernului.

Mai jos, aveti ambele clipuri video.

Sursa: RENNE
Sursa foto: Deviant Art

Etichete: , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (4)

 

 1. anti revolutionar says:

  HAI la VOT laVOT sa le dam cu STAMPILA in bot,trebuie sa votam din inima pe cine trbuie si cum trebuie in proportie de 99,99%.Astfel nu mai au sansa sa fure, HEIL!

 2. marius says:

  Jos Acta

 3. Sami says:

  ce vot ma ? tocmai sa nu mai votam..a vota inseamna a-ti da cu semnatura pentru un sistem bolnav..cu stampila ta ii dai credibilitate…baga-ti mintile in cap

 4. Theodot says:

  Bine, dărâmâm sistemul ăsta politic nenorocit. Dar ce punem în loc? Nu cumva să pațim ca în vorba românului, scăpăm de dracul și dăm de ta-su sau de mă-sa…

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.